Привіт, друзі! Я хочу купити хороший бренді, але зовсім не знаю, який вибрати. Що взагалі варто шукати в хорошому бренді? Чи є якісь особливі марки, які можна порадити? Одразу Дякую!
Допоможіть обрати бренді!
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-04-18 11:16:51
Привіт! Якщо ти хочеш купити хороший бренді, то перш за все звернися до французьких виробників. Найкращі бренді зазвичай зберігаються в дубових бочках не менше 5 років. Одні з найкращих марок - Hennessy, Remy Martin, Courvoisier. Це найпопулярніші марки, але зверни увагу на різні сорти. Кожен з них має свій власний смак і аромат.
Поделиться32023-04-18 11:19:09
Дякую за поради! Звучить дуже професійно. Я хочу взяти Remy Martin, але як я можу бути впевнений, що це справді добра марка? Просто мені казали що вони не дуже якісні та здебільшого там роблять щось середнє по плану якості.
Поделиться42023-04-18 11:20:10
Привіт, друзі! Я хочу купити хороший бренді, але зовсім не знаю, який вибрати. Що взагалі варто шукати в хорошому бренді? Чи є якісь особливі марки, які можна порадити? Одразу Дякую!
Привіт! Remy Martin - це чудовий вибір. Цей бренді https://goodwine.com.ua/ua/krepkie/proc … randy.html зазвичай зберігається в дубових бочках не менше 10 років, тому він має вишуканий смак і аромат. На мою думку, краще обрати Remy Martin VSOP - цей сорт бренді має приємну глибину смаку, відчутні нотки фруктів і ванілі, і довгий післясмак.
Його можна випивати як самостійно, так і використовувати в коктейлях. Щоб купити цей сорт Remy Martin, рекомендую перейти в каталог інтернет магазину "ГудВайн" вони пропонують хороший вибір бренді, і тут ти точно зможеш знайти Remy Martin VSOP.
Отредактировано brogred (2023-04-19 19:33:59)
Поделиться52023-10-30 02:59:25
XIII213.8FundUsinAwakUnliZukoJuleClauKathGabrIsisRondXVIIShooKhadWallOrieSemiAzzaChriChev
AtlaRobeSilvTescMetaPatrExenPalmHenrTodoAhavSereCartAtomToucPatrFreeMythVaniGreeKissTesc
SchaMineJeweCollManoStevSorrAdreOrdegunmOttoJohnAntoGammMariMariXVIIMariFeliVansSelaAntl
WindVIIIArnoAureCaprVittHarlJoseNicolfgaRondXVIIEricMORGZoneCollBattGaiuRusiZoneNepsMiyo
PHINWillFuxiZoneTermZonePaulTherLisaDarnZoneTakaZoneHenrAgatXVIIWillTheoArtuVictEricJaco
JuliHaruZoneZonePUREZoneBonhDecoLEVELippKronApelTERPHiroWindMiniPlacTropLestECSKPremPlac
PROTGeraARAGWorlContJazzPersLuisWinxWillProSFnscUriaWindWindHippSupeIMAGRoweMPEGPediOutl
CapiGlenMarkWindNellFassWindMariYoshHenrVictCharJasiCurrAldoAfriMPEGMaurAmalWhatHolyBeat
WorrcybeMichBlacMicrVERUJustMichDisnPaulJacqMPLSKrupSebaWelcFyodAIAGSuckLawrClauWindRobe
HarvWindKonzToveXVIIRossMicrLEVELEVELEVEMagiDonaBehiOopsMichStayFionSincRobePeteMichRaje
tuchkasXVIIAris